Purpleholic ♥
Stumbled in my blog , Just click --> | Dashboard | +Follow

Oh HYE :')
30 June 2012 | 8:11 PM | 0Comments
Oh Hye . Assalamualaikum semua :) Entry yang maybe terlalu ringkas . Takde ape nak story kecuali meluahkan rasa sakit hati Iyaa :'/

Okei nak tahu tak haritu , Yaya sakit hati sangat bila ada sorang budak perempuan main pegang Junaidi sesuka hati mak ayah dia je . F***

Nak tahu tak , rasa benci gila bila Junaidi main tarik tarik tudung.

Nak tahu tak , rasa geram gila bila GPK HEM sekolah tak bagi aku dengan Junaidi balik walaupun mak dia da buat surat ! 3 minggu tahan rindu kat Mama dengan Ayah sampai nangis hanpir tiap tiap malam.

Nak tahu tak , haritu gaduh TERUK gila dengan Junaidi .

Nak tahu tak. keputusan mid-year exam teruk gila. Ada failed. Add math :'D

Nak tahu tak , Iyaa dah pandai pakai washing machine kat hostel tu ...

Okei tu je. BYE <3 Haha. Mesti rasa buang masa kan tekan tekan ? ngehhhh :'3 TQ :D

YOU and ME LOVE <3 JUNAIDI IKHMAL
Babbbbblingg :3
05 June 2012 | 12:45 AM | 0Comments
Okei Assalamualaikum , Selamat Pagi...


Actually bosan tetengah malam buta nehh pukul 12:25am . Hikhokk. Anak dara tak retireti nak tidur awal kan? Tapi homework satu menda pun tak sentuh. Haha. First week of holiday, busy cuti kat kampung. Tak reti buka buku dah . dan second week (now) sibok dengan lesen. Maybe pukul 10am nanti kot buat dengan Junaidi. Okei, Junaidi saja. Amir nak join? Ohh okei, budak Mechy lain -.-'


.:.INI GUNA CAMERA BIASA SHJ . hikhokk :3


Tangan laju menaip tapi taktau nak tulis ape.


Okeii, semalam amek Comp Test untuk lesen motor. Bheheee. 4x amek dalam masa satu hari. Nasib baik yang keempat tuh lulus. tak larat eden nak pi Raub sana amik ujian bertulis. Buat malu bapak aku yang JPJ tuh je. Hikhok.. Lantaklah. Yang menjawabnye aku -.-' Gila kau. Baru Ahad dengar orang bebel, Isnin dah amek test, memang boleh dapat 42/50 serta merta :D
Agak bosan sebab tak berwarna, tapi malas nak mengaler. Haha . Kbye.Lastly, SAYANG JUNAIDI <3
 Sayang awak ,Mr.Koala <3

About Linkies Post

Checkmate ♥

Hey clickers :) I Love You ♥ Welcome here. Do read all the things here,baby. Do follow mine okai? Anything? Just tag it jyeahh. Do love all of you. Don't forget to leave your link dear :) Click here -> http://facebook.com/BlogKami...thanks.

Tagboard

Template by : Aina Syaza
Background by : Google